Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: یک خاخام آمریکایی ضد صهیونیست با اشاره به دعای یهودیان برای نابودی اسرائیل بعد از هر نماز، می گوید: صهیونیست ها حتی حرمت کنیسه را هم نگه نمی دارند.

خبرگزاری شبستان – شیراز:

 

نحوه پیدایش اسرائیل

 

در اوائل قرن گذشته  میلادی، بریتانیا، بزرگترین دولت استعمارگر را تشكیل مى ‏داد، براى جلوگیرى از نفوذ روزافزون آلمان كه با سرعتى چون برق سراسر دنیا را فرا مى‏ گرفت سعى كرد تا سدى از انسان ها در برابر آلمان بسازد، در این زمینه ارتباط هائى با هریك از كشورهاى جهان مانند: هلند، بلژیك، اسپانیا، پرتقال و ایتالیا به عمل آورد و در سال 1907 كنفرانسى از بزرگترین سیاستمداران این كشورها تشكیل داد، در پایان این كنفرانس كه بیش از یك هفته طول كشید چنین اعلام شد: «بزرگترین خطرى كه ممكن است متوجه غرب شود بیرون رفتن سواحل دریاى مدیترانه از دست بریتانیا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

 

چون این دریا كه حلقه اتصال بین شرق و غرب را تشكیل مى‏ دهد در دست مسلمانان است و مسلمانان یك ملت واحد و داراى زمین هاى وسیع و منابع سرشارى هستند و احتمال مى ‏رود كه این ملت بزرگ یك باره بپا خواسته و از قید اسارت، خویش را آزاد كرده، لذا به كشورهاى بزرگ توصیه مى‏ شود كه این ملت واحد را متلاشى كرده و از اتحاد و بیدارى آنها جلوگیرى كنند و در مرحله اول بایـد آفریقا را از آسیا جدا و منفصل كرد و هرگونـه اتحادى را بین این 2 قاره از بین برد، این نخستین عاملى بود كه دولت هاى استعمارى را به فكر ایجاد یك دولت كاملا اختلافى، آن هم در كنار دریاى مدیترانه انداخت، ولى تنها این را نمى‏ توان دلیل وجود اسرائیل دانست، زیرا یك عامل دیگرى هم در این امر سهیم بود و آن عامل دین بود.

 

ریشه ‏هاى این عامل را در سه هزار سال پیش باید جستجو كرد، یهودیان سالى كه از فلسطین خارج شدند یعنى درست، سه هزار سال پیش بر فراق فلسطین گریه و زارى كردند، (حائط مبكى) یا دیوارِ نُدبه و گریه شاهد زنده بر این گفتار است، این دیوار كه در شهر بیت‏ المقدس است، ناظر گریه و زارى‏ هاى زیادى بوده، كه آخرین آنها، گریه‏ هاى شوقى بود كه از نخست وزیر، علما و سران صهیونیست ها پس از شكست مسلمانان، پاى آن شنیده شد، البته به قول بزرگترین تاریخ دادن عربى، «فلیب حتى» در تاریخ نامى از دولت اسرائیل برده نشده است.

 

ولى «بن گوریون»، نخست وزیر اسبق اسرائیل مى‏گوید: لازم نیست كه نام اسرائیل در تاریخ درج شده باشد، همین قدر كافى است كه ما این دولت را از هزارها سال پیش در قلب هاى خود بنا كرده‏ایم ما نام اسرائیل را از عصر یسوعا براین شهر نهادیم و در تاریخ هم اسم آن موجود است و آن بلاد «یهوذا» است.

 

هنگامى كه ما از این شهر بسیار كوچك خارج شدیم، آن را در اعماق قلب هایمان حمل كردیم و تا به حال نام هریك از كوه‏ ها، دره ‏ها و شهرهاى آن را در ذهن داریم، در سال 117  میلادی، «باركوخیا»، بنى اسرائیل را جمع كرد و آنها را براى تاسیس دولتى در فلسطین دعوت كرده ولى شكست خورد و این آرزو را به گور برد.

 

پس از این، حركات مسلحانه براى تاسیس دولتى در این منطقه بسیار واقع شده ولى هیچ یك پیروز نگشته، تا آن كه در سال 1897 در شهر بال واقع در سوئیس كنفرانسى به ریاست «تئودور هرتصل» تشكیل شده تا اولین گام ها را براى ایجاد آن دولت بردارند.

 

وی در سال 1895 كتابى به نام «دولت یهود»، به رشته تحریر در آورد و در آن از یهودیان خواسته بود كه دولتى در فلسطین یا آرژانتین تاسیس كنند، این كتاب كه سر و صداى زیادى در جهان آن روز بپا كرد، به هرتصل فهماند كه این پیشنهاد موافقان زیادى دارد و لذا فورا به تركیه مسافرت كرده و از سلطان عبدالحمید درخواست كرد كه در مقابل دریافت مبالغ زیادى، به یهودیان ها اجازه بدهد تا وارد فلسطین شوند، ولى چون سلطان عبدالحمید، این پیشنهاد را رد کرد، هرتصل به بریتانیا متوسل شد و بالاخره بریتانیا را راضى كرد كه صحراى سینا را بدهد، چند مهندس صهیونیست با همكارى مهندسین انگلیسى براى كاوش به صحراى سینا رهسپار مصر شدند ولى چون زمین هاى صحراى سینا شن زار بود از آن صرف نظر كرده و براى استعمار فلسطین، نقشه ‏هاى جدیدى ریختند.

 

درست در همین روزها بود كه جنگ جهانى اول در سال 1914 میلادی شروع شد، این جنگ كه نسبت به بریتانیا بسیار وحشتناك به نظر مى‏ رسید، یك نوید بسیار درخشنده‏ اى براى یهودی ها بود و در همان وقت كه رهبران انگلیسى از ترس، خواب نمى‏ رفتند، یهودی ها، در كمال آرامش و خوشحالى بسر مى‏ بردند، زیرا بریتانیا سعى مى‏ كرد آمریكا را داخل جنگ و از این راه جبهه خود را تقویت کند ولى چون سیاست آمریكا بدست یهودی ها بود، احتیاج شدیدى به آنها پیدا كرد.

 

 

صهیونیست ها كه براى یك چنین روزى دقیقه شمارى مى كردند، فرصت را غنیمت شمرده و متعهد شدند كه در مقابل آن كه بریتانیا دولتى براى یهودی ها در فلسطین تشكیل دهد، آمریكا را به هر طورى كه شده داخل جنگ كنند.

 

«جیرالدكى اسمیت» مى‏گوید: بدون شك یگانه كسى كه توانست آمریكا را وارد جنگ كند، صهیونیست بود، نقشه این دسیسه بزرگ را در یك خانه بسیار كوچك واقع در حومه شهر لندن بدست آقاى «جیمس مالكولم» كشیده شد و سرانجام به پیروزى رسید و با این عمل بزرگترین پیروزى را در درجه اول نصیب صهیونیست و در درجه دوم نصیب بریتانیا كرد.

 

«جیمس مالكولم» در خاطرات خود مى‏نویسد: در موضوع وارد شدن آمریكا در جنگ اول، من نقش مهمى را دارا بودم و با سفرهاى متعدد خود به آمریكا، فرانسه و بقیه شهرهاى اروپائى و نشر مقالات مفصلى در مجله تایمز لندن و روزنامه‏هاى آمریكا توانستم نظر رهبران این كشورها را به یهود جلب كنم.

 

و از طرف دیگر مذاكرات بسیار وسیعى با روساى یهود در آمریكا و رهبران سیاسى آن كشور به عمل آورده و سرانجام در بهار سال 1917 میلادی آمریكا را وارد جنگ كردم و در این وقت آقاى «حاییم وایزمن» رهبر یهودی ها با آقایان «روتشیلدبر، لوید جورج، وینستون چرچیل و بلفور» فشار آوردند كه فورا تصویب نامه ‏اى براى حكومت صهیونیست در فلسطین، صادر كنند،  بریتانیا هم كه قبلا یك چنین وعده‏ اى به آنها داده بود، وزارت جنگ را موظف كرد كه صورت این عهدنامه را طورى بنویسد كه یهودی ها را راضى كرده و عواطف و احساسات عرب را تحریك نكند.

 

باز مالكولم مى‏نویسد: قبل از آن كه پیش نویسى نوشته و عهدنامه ‏اى مطرح شود من با مارشال «حداد پاشا» نماینده «شریف حسین» امیر حجاز ملاقات كرده و موضوع را چنین شرح دادم: مى‏ دانید كه اگر آمریكا وارد جنگ نشود براى شما و ما بسیار زیان‏ آور تمام خواهد شد و چون روساى یهود و یهودی ها حاضر شده‏ اند در مقابل آنكه بریتانیا تصویب‏ نامه‏ اى مبنى بر آن كه یهود بر جزئى از فلسطین حكومت داشته باشند، آمریكا را به حومه جنگ بكشند، بنا بر این از شما خواهش مى‏ شود كه در این باره از هرگونه تحریك عواطف و احساسات مردم جلوگیرى كنید.

 

البته من چندین بار هم با «لورنس» ملاقات كردم، او هم موافقت خود را با این نقشه اعلام کرد، در این وقت بریتانیا از دكتر «وایزمن» كه سمت رهبرى یهودی ها را داشت، خواهش كرد كه تصویب نامه ‏اى را او بنویسد.

 

«وایزمن»، تصویب نامه را از زبان بلفور، وزیر امور خارجه خطاب به روچیلد یهودى چنین نوشت:

 

عزیزم آقاى روچیلد

 

حكومت بریتانیا به نظر عطف به ایجاد میهن براى یهود در فلسطین مى‏ نگرد و براى تسهیل آن منت هاى كوشش خود را مبذول خواهد داشت ولى نباید حقوق مدنى، سیاسى و دینى طوائف غیر یهودیى مهدور شود، چنانچه حقوق سیاسى و پست هاى برجسته‏ اى كه یهودی در بقیه بلاد در دست دارند، نباید از دست آنها گرفته شود.

 

سپس آن را به قاضى «براندیس» در واشنگتن تلگراف كرده تا موافقت «ویلسن» را بگیرد و پس از آن كه ویلسن بر آن موافقت كرد، «آرثر جیمس بلفور» كه وزیر خارجه بریتانیا بود، آن را به امضاء رسانده و بدست روچیلد یهودى ثروتمندترین مرد آن روز جهان داد.

 

این عهدنامه در روز 2 نوامبر 1917 میلادی، یعنى درست یكسال پیش از سقوط خلافت اسلامى و احتلال فلسطین از طرف انگلیس، به امضاء رسید، ولى مسلمانان پس از احتلال در سال 1918 میلادی از آن با خبر شدند.

 

در سال 1920 میلادی دولت بریتانیا اعلام كرد از این به بعد حكومت نظامى فلسطین به حكومت مدنى مبدل خواهد شد، صهیونیست ها كه منتظر یك چنین روزى بودند، فورا تصویب نامه‏ اى را به امضاء سران كنفرانس حلفاء «متفقین» كه در «سان ریمو» به تاریخ 25 نوامبر1920 میلادی، منعقد شده بود در آورده كه در آن چنین آمده بود: باید فلسطین را در یك موقعیت ادارى و سیاسى قرار داد كه صهیونیست ها براى تاسیس میهن ناسیونالیسم خود تمام آزادى را داشته باشد و حكومت انتداب، هجرت به فلسطین را تقویت کند و براى این موضوع توصیه مى ‏شود كه كابینه ‏اى براى رسیدگى به امور صهیونیست ها مهاجر تاسیس شود تا هم ناظر عملیات هجرت باشد و هم مهاجرین را مسكن و كار بدهد و امتیازات شركت ها را اولا به صهیونیست ها بدهند تا براى تأسیس چنین میهنى بتوانند به نحو احسن كوشش كنند.

 

 

این تصویب نامه را سازمان ملل متحد كه خود دست نشانده صهیونیست ها بود، در سال 1922 تصویبب كرد و فورا بریتانیا «هربرت صموئیل» یهودى را بعنوان نماینده سامى بریتانیا به فلسطین اعزام داشت.

 

صموئیل كه مدت 50 سال در فلسطین بود تعداد 600 هزار یهودى مهاجر را در این منطقه سكونت داد و پست هاى مهم را به آنها واگذار كرد و هرچه زمین بود، با سرنیزه از عرب ها خریدارى كرده بدست صهیونیست ها داد و امتیاز تجارت خارجى را منحصرا به صهیونیست ها داد حمل سلاح را بر عرب ها ممنوع كرد، در صورتى كه تسهیلات فراوانى براى خریدارى اسلحه نسبت به صهیونیست مبذول داشت.

 

فورد مى‏ گوید: اگر جهان مى‏ دانست، یا به او اجازه مى ‏دادند كه مردم دنیا بدانند چگونه صهیونیست ها زمین هاى فلسطین را از دست عرب ها بیرون آوردند، چنان نفرت و بىزارى نسبت به صهیونیست در دل آنها ایجاد مى ‏شد كه هرگز از یاد نمى ‏رفت و بدون شبهه تمام كارها با معرفى «صموئیل» نماینده بریتانیا انجام مى ‏گرفت، ولى مگر ممكن بود كسى از این واقعه ‏ها و دزدی ها و آدم‏كشی ها صحبتى به زبان آورد؟، حتى یكى ازكارمندان دولت بریتانیا وقتى خواست به دولت خود گزارشى راجع به زمین دزدى صهیونیست ها بدهد، فورا از وظیفه خود بركنار شد.

 

از شروع جنگ جهانى اول همه فهمیدند كه چه كاسه‏ اى زیر نیم‏ كاسه مخفى است و لذا «شریف حسین» امیر مكه نامه‏ اى در 14 ژوئیه 1915 میلادی به رهبران بریتانیا نوشته و از آنها درخواست كرد كه مرزهاى كشورهاى عربى را تعیین كنند، در این زمینه نامه‏هائى رد و بدل شده و سرانجام بریتانیا به شریف حسین اطمینان داد كه فلسطین جز كشورهاى عربى و مرزهاى آن محفوظ خواهد بود.

 

ولى آیا بریتانیا به وعده خود وفا كرد؟

 

«عبدالله التل» مى ‏نویسد: قوانین بریتانیا در زمان انتداب، تمام درها را به روى مهاجرت صهیونیست ها به فلسطین گشوده بود، بطورى كه آقایان صهیونیستى پیش از آن كه از شهرهاى خود در آلمان و پولندا و آمریكا خارج شوند به آنها گذرنامه فلسطینى داده مى ‏شد! در صورتى كه عرب هائى كه از شرق اردن و سوریه به فلسطین آمده بودند و سال هاى درازى در آنجا سكونت داشتند اجنبى محسوب مى ‏شدند!

 

و از طرف دیگر تمام قواى بریتانیا براى حمایت از یهود در تحت اختیار آنها بود! و براى سركوب و جلوگیرى از هرگونه شورشى از طرف عربها پایگاه نظامى و قدرتى در شرق اردن به وجود آورد تا آن كه دولت اسرائیل بدون هیچ دغدغه و دردسرى تشكیل شود!

 

تا اینجا بریتانیا نقش خود را خوب بازى كرد و از این به بعد مى‏ بایستى آمریكا وارد كار بشود و سرانجام اسرائیل بدست او تاسیس و این افتخار بزرگ نصیب او شد.

 

«دوجلاس رید»، نویسنده معروف انگلیسى مى‏ نویسد: در اواخر جنگ جهانى دوم، «ترومان»، رئیس جمهورى اسبق آمریكا در خواست كرد كه تعداد یکصد یهودى به فلسطین مهاجرت کنند، فلسطین را بین صهیونیست ها و مسلمانان تقسیم كنند، با آن كه همین آقاى ترومان در سال 1947 میلادی در پارلمان آمریكا اعلام كرده بود كه آمریكا هرگز راضى نیست كه سرنوشت ملتى بدون رضایت آن تعیین شد، به هر جهت هر آنچه آقاى مارشال وكیل وزارت امور خارجه خواست خطرهاى تقسیم شده را به آقاى ترومان گوشزد كند و او را از این كار منصرف سازد، فایده نبخشید و پیش از آن كه قواى نظامى بریتانیا از فلسطین خارج شوند یعنى در 14 مى 1948 دولت آمریكا به اسرائیل اعتراف كرد.

 

این اعتراف حتى نسبت به نماینده آمریكا در سازمان ملل متحد غیر منتظره و ناگهانى بود.

 

در اثر این اعتراف ناگهانى جنگ خونینى میان عرب ها و اسرائیل شروع شده و مارشال استعفا داد.

 

در همین زمان سازمان ملل متحد تشكیل جلسه داد و براى رفع اختلافات اعراب و اسرائیل و پایان دادن به جنگ در آن منطقه قطع نامه تقسیم را صادر كرد، به موجب این قطعنامه، مقرر شد، صحراى «نقب» در اختیار صهیونیست و «جلیل» دست عرب ها باشد، سازمان ملل براى اجراى این قطعنامه، آقاى «كونت برنادوت» را به فلسطین اعزام كرد و چون عرب ها حاضر نشدند صحراى «نقب» را به صهیونیست ها واگذار كنند برنادوت پیشنهاد كرد، كه اگر عرب ها راضى نیستند، «نقب» را به صهیونیست ها بدهند، بر صهیونیست لازم است كه «جلیل» را گرفته و از نقب صرف نظر كنند، در اثر این پیشنهاد صهیونیست ها، آقاى برنادوت را بدون هیچ ‏گونه مقدمه ‏اى كشتند و با آن كه برنادوت نماینده سازمان ملل بود قاتل او آزاد شد و در عوض نیویورك از رئیس عصابه «اشترن»، قاتل برنادوت استقبال شایانى بعمل آورد و عجیب آن كه هركس از شخصیت هاى آمریكا با قرارداد تقسیم مخالفت مى‏كرد، فورا كشته و یا از منصبش بركنار مى‏ شد، مثلا «جیمس فرستال» كه یكى از مخالفان قرارداد تقسیم بود وكیل وزارت جنگ بود اول او را از منصبش بركنار و در اثر فشارهاى گوناگون صهیونیست ها خودكشى كرد.

 

 

این را هم به تاریخ باید اضافه كرد كه سران لشكرهاى عربى در آن جنگ خیانت كردند و در عوض آن كه زمین هاى فلسطین را از صهیونیست ها بگیرند، زمین هاى زیادى را هم به آنها دادند و در نتیجه، جنگ به نفع صهیونیست تمام شد، مثلا اگر جنگ نمى ‏شد صهیونیست فقط بر پنج و سه دهم میلیون دونم سیطره داشتند و حال آن كه پس از جنگ، زمین هاى اسرائیل به بیش از 27 میلیون دونم رسید و آوارگان این جنگ یک میلیون انسان بود و تمام اموال و دارائى كه از مسلمانان گرفتند، بیش از 95 میلیارد ریال در سال منافع او بوده است!

 

اسرائیل پس از جنگ تعداد 202 قریه را تغییر داد و بیش از 200 مسجد را خراب و اكثر مقبره ها را نبش کرد و حتى سنگ هاى روى آنها را دزدیده و به صهیونیست فروخت، ناگفته نماند كه پس از قیام اسرائیل نخستین كشورهائى كه آن را به رسمیت شناختند، آمریكا و انگلیس، سپس شوروى سابق بودند، به گفته علوبه: شوروى سابق و آمریكا در هیچ موضوعى اتفاق نكردند جز در به رسمیت شناختن اسرائیل!

 

اسرائیل با نیرنگ آمریكا، بریتانیا، غفلت مسلمانان و تلاش صهیونیست ها به وجود آمد

 

بنا بر این اگر سؤال شود «اسرائیل» چگونه به وجود آمد؟، در جواب باید گفت: «با نیرنگ آمریكا، بریتانیا، غفلت مسلمانان و تلاش صهیونیست ها!»

 

 

مظلومیت این ملت ستمدیده تا آنجاست که خاخام های یهودی هم از رفتار ددمنشانه اسرائیل برائت می جویند و علیه این دولت جعلی دست به راهپیمایی در دل بیت المقدس می زنند، خاخام عزرائیل داوود وایس، خاخام یهودی آمریکایی ضد صهیونیست در این باره می گوید: یکی از تعهدات دین یهود اینست که در هر کشوری که ساکن هستند همراهی شهروندانه داشته باشند و به قوانین آن کشور پایبند باشند.

 

خرید زمین فلسطینیان بهانه ای برای اشغال بود

 

وی درباره خرید زمین توسط اسرائیل هم می گوید: ممکن است قسمت هایی از زمین ها را خریده باشند اما آنان همه آن زمین را بلعیده اند و زمین را بهانه کرده اند، به طور کلی خرید زمین بهانه ای برای اشغال فلسطین بود.

 

بر اساس اسناد تاریخی پس از تخریب معبد سلیمان در سال 587 پیش از میلاد، یهودیان از سرزمین موعود خود تبعید شدند، خاخام وایس در این رابطه هم می افزاید: بر اساس آموزه های دینی یهود اجازه ندارند زمین برای خودشان داشته باشند و بعد از تخریب معبد سلیمان همه پراکنده شدند و دستور خداوند بود تبعید باشند و از این رو ایجاد دولت یا ملیت یهود بر خلاف آموزه های دین یهود است.

 

وی می گوید: سه دلیل مشخص دارد که دین یهود با دولت اسرائیل مخالفت می کنند، دین یهود دین سه هزار ساله است که حضرت موسی (ع) از طرف خداوند خواست که بندگی خدا را بکنند، زمانی که در تورات در تور سینا داده شد، به ارض معنوی بروید در حالی که در بالاترین مرتبه روحانیت قرار دارید بعد از تخریب معبد سلیمان در بیش از 2 هزار سال پیش، از معنویت افتادند و به خاطر گناه تبعید شدند و یهودیان حق ندارند تبعید را بشکند.

 

 

ایجاد دولت یهودی خارج از آموزه های تورات است

 

این خاخام یهودی می افزاید: یهودیان حق ندارند جمعیت و تعداد زیاد به سرزمین مقدس برگردند و طغیان کنند علیه ملتی که در کنار آنان زندگی می کنند، هیچ انسان یهودی حق ندارد، در این مدت دنبال ساختن هیچ دولتی با محوریت دین یهود باشد، حتی اگر در سرزمین خالی از سکنه دولت ساخته باشند جرم کرده اند و اکنون جرم آنان دو برابر است چرا که زندگی مردم را تخریب کرده اند و دولت کذایی خود را ساخته اند و از قوانین تورات هست که کسی را نکشید و دزدی نکنید و اینها تمام این کارها را انجام داده اند.

 

خاخام وایس با اشاره به اینکه در آموزه های دین یهود آمده است، کسی اگر کاری برای شما انجام داد باید از آنها تشکر کنید، آنان به جای قدردانی به مسلمین ظلم می کنند، اظهار می دارد: چند نفر ضد خدا و متنفر از دین دور هم جمع شدند و ایده های مادی گرایانه ایجاد کردند که باید سرزمین داشته باشیم، آنها می گوید: «خداوند قدرت ندارد از ما دفاع کند.» و این در تضاد کامل با دین یهود است و خودشان می خواهند از خودشان دفاع کنند.

 

هر یهودی معتقد با وجود اسرائیل مخالف است

 

وی با تاکید بر اینکه در تاریخ یهودیان آمده است، خاخام هایی بودند که از ابتدای قرن بیستم به کشورهای مختلف می رفتند و مخالفت را از ایجاد دولت یهودی، ابراز می کردند، می گوید: اینها همچون خاخام دوشینزکی خاخام های معروفی هستند و خاخام های بزرگ یهود هستند، که به این مسئله اشاره کرده اند، خاخام دوشینزکی بیانیه ای نوشت که: «ما می خواهیم مخالفت خود را با ایجاد رژیم اسرائیل در هر نقطه فلسطین ایجاد کنیم»، این اساس دین یهود است و هر یهودی معتقد با دولت اسرائیل مخالفت می کند.

 

خاخام وایس می افزاید: اکنون خاخام هایی هستند که از دولت اسرائیل حمایت می کنند، خاخام اصلی نیستند و می خواهند حرام را حلال جلوه دهند، در سال 1947 میلادی وقتی مشخص شد وجود اسرائیل در حال ایجاد است.

 

 

وی می گوید: یهودی معتقد می داند خاخام های مذهبی با موجودیت اسرائیل مخالف هستند اما صهیونیست ها همه سرزمین بین رود نیل و فرات را می خواهند، آنها بخش های از تورات گرفته اند و به اسم دین یهود، اهداف خود را پیگیری می کنند.

 

اسرائیل با دروغ تقابل یهود و اعراب را به تصویر می کشد

 

خاخام وایس با اشاره به اینکه موفقیت اسرائیل در پیشبرد اهداف به این خاطر اینست که به دنیا نشان داده اند که به تقابل یهودی و مسلمانان قرار داده اند و مظلوم نمایی می کنند و تقابل مسلمین، یهود و دنیای غرب را فراهم کرده و می توانند توجه و حمایت مردم دنیا را جلب کنند این یک دروغ بزرگ است و بر مبنای آن اهداف خود را جلو می برند صدها سال یهودیان در جوامع مسلمین زندگی می کردند و بهشت امن را دارند، این حرف های اسرائیل یک دروغ است که به خورد جهان می دهند، اضافه می کند: همانطوری که ارتش جلو عرب های رام الله را می گیرد که به سمت ما بیایند جلوی ما هم می گیرد.

 

بازداشت و شکنجه یهودیان مخالف اسرائیل در قدس

 

این خاخام آمریکایی ضد صهیونیست با تاکید بر اینکه 60 هزار یهودی در قدس در سال 2017 بر خلاف سیاست های اسرائیل تظاهرات کردند، می افزاید: یهودی های فلسطین در تظاهرات و مخالفت ها توسط پلیس اسرائیل بازداشت شده و شکنجه شده اند، پلیسی که ادعای امنیت یهود می کند.

 

 

وی با یادآوری این مطلب که خانم های یهودی با پرچم فلسطین در تظاهرات شرکت کرده اند، آنان پسران و دختران یهودی مجبور می کنند به ارتش بپیوندند و به خانه های یهودی های می ریزند و افراد را نصف شب بازداشت می کنند، می کوید: گرفتن ویزا آمریکا، انگلیس و کانادا برای بهودیان داخل اسرائیل سخت است، آن کشورها به یهودیان ویزا نمی دهند.

 

گیرهای هسته ای به ایران از روی عقده است

 

خاخام وایس با اشاره به اینکه بیانیه برای رئیس جمهور ترامپ نوشته ایم در خصوص مسائل هسته ای و در این بیانیه آمده است تمام ضدیت های یهود، به این خاطر است که ایران تمام دنیا را می شناساند که مخالف یهود نیست و با صهیونیست مخالفت دارد، می گوید: تمام این مخالفت ها به امر هسته ای بر می گردد که جلوی کارهای ایران را بگیرند.

 

 

وی در خصوص انتقال پایتخت به اورشلیم هم می افزاید: به علت اینکه موجودیت اسرائیل غیر قانونی است اینکه پایتخت را از تل آویو به اورشلیم به آن رسمیت نمی بخشد، رئیس جمهور ترامپ این کاری که انجام می دهد نمک به زخم فلسطینی ها می پاشد و دیدیم که تراژدی هایی رخ داد و همه دنیا فریاد ما را بشنوند ما از این مسائلی که در غزه روی می دهد ناراحت هستیم.

 

صهیونیست ها حرمت کنیسه را هم نگه نمی دارند

 

این خاخام یهودی با اشاره به اینکه هسته صحبت های ما اینست که جامعه جهانی یهود و صهیونیست تفاوت قائل شود، تاکید می کند: مخالف با صهیونیست به معنای ضد یهود بودن نیست.

 

وی با اشاره به اینکه اسرائیلی ها به کنیسه ریخته اند حتی حرمت کنیسه را رعایت نمی کنند، یهودی های معتقد که حرمت شنبه کوشه را نگه میدارند 10 درصد کل یهودیان کل دنیا هستند، یهودی ها به خاطر مسائل حقوق بشری جلوی اسرائیل می ایستند ولی ما به خاطر فرمان خداوند می رویم، هرچه دنیا جلوتر می رود و سکولارها بیشتر می شود می خواهیم این را بگویم که صهیونست ها بیشتر می شود، در قلب بیت المقدس خانه های یهودیان معتقد آنجا بود آنها می خواستند استادیوم ورزشی بسازند تا کمر اعتقادات آنان را بشکنند اما با تظاهرات های ما این محقق نیفتاد، اسرائیل همچنین بر خلاف آموزه های دین یهود، نبش قبر انجام می دهد.

 

یهودیان معتقد برای نابودی اسرائیل دعا می کنند

 

خاخام وایس با تاکید بر اینکه ما پیامبر نیستیم که زمان سقوط اسرائیل را پیش بینی کنیم، می افزاید: موفقیت نهایی در حذف و پایان اسرائیل خواهد بود، یهودیان مذهبی هر روز بعد از نمازهایشان دعا می کنند اسرائیل بدون خون ریزی محو شود، شکی نیست که خداوند اسرائیل را محو می کند، هیچ وقت یک زمان مشخص برای آخرالزمان مشخص نکنید، اعتقاد داشته باشید که این اتفاق روی خواهد داشت، این دنیا دنیای خداست که خدا شر اسرائیل را کم می کند.

 

 

وی در پایان با اشاره به اینکه من باید از جمهوری اسلامی ایران تشکر کنم، می افزاید: تنها کشوری است که جلوی اسرائیل ایستاده است و امام خمینی (ره) از همان گفت مخالف صهیونیستم هستیم.

 

 

لزوم جمع آوری اسناد جنایت اسرائیل

 

یوگن کاین کولبل، یک یهودی آلمانی هم می گوید: نظر شخصی من اینست که فلسطین در چشمه گردآب قرار گرفته و اتحادیه اروپا کم کم خودش را کنار بکشد از حمایت اسرائیل و آمریکا تنها بداند و همه چیز روشن شود که آمریکا جزیی از حمایت های اسرائیل است و در خصوص توافق هسته ای رخ داد، اروپا خط خودش را جدا می کند اولین بار از جدایی آمریکا و اروپا را شاهد خواهیم بود هست و نظم جدید در منطقه اوراسیا شکل می گیرد و امیدواریم خطی برای حمایت از مردم باشد.

 

وی می افزاید: شاید 10 سال طول بکشد به عنوان مشق، جنایت هایی که شکل گرفته را بگویند تا جلوی آن گرفته شود و ما باید قبل از هرگونه جنگ جنایت هایی که انجام داده اند جمع آوری کنیم و به جامعه جهانی معرفی کنیم و با کمک یک وکیل لبنانی توانستیم آریل شارون را به دادگاه بین المللی لاهه بکشانیم.

 

 

 

بی شک پشتیبانى عمومى دنیاى اسلام از بیرون و مبارزه واقعى و محسوس ملت فلسطین در داخل، این 2 با هم سر دیو را به سنگ خواهد كوبید.

 

 

گزارش: محسن تورع

 

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: شب قدر مراسم شب قدر ماه رمضان امام خمینی ره روز قدس شب های قدر راهپیمایی روز قدس قدس اردبیل مقام معظم رهبری خاخام های یهودی سالروز نکبت آمریکا و اسرائیل خاخام یهودی یهودیان اورشلیم خاخام آمریکا خاخام ها جنایت اسرائیل در فلسطین روز نکبت نابودی اسرائیل رژیم اسرائیل جنگ غزه اسرائیل بیت المقدس شهرک های یهودی نشین خاخام اسرائیلی خاخام یهودی اسرائیل نوار غزه شیراز غزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۳۴۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: از سوء استفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در دیدار آقای «نیچروان بارزانی» رئیس اقلیم کردستان عراق با بیان اینکه روابط کردستان با ایران بر پیوند‌های تاریخی، ملی، دینی و فرهنگی استوار است، اظهار امیدواری کرد که این سفر به نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط سیاسی، امنیتی، اقتصادی و فرهنگی تبدیل شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه عراق قوی و تقویت وحدت و انسجام در چارچوب عراق واحد همواره مورد اهتمام و تاکید جمهوری اسلامی ایران بوده است، گفت: حمایت‌های ایران از کرد‌ها چه در زمان رژیم صدام، چه قتل عام حلبچه و حمله داعش اثبات می‌کند که ایران پشتوانه‌ای بزرگ و دوست روز‌های سخت عراق و کردستان است.

رئیسی با اشاره به اینکه دولت و ملت ایران، امنیت عراق را به مثابه امنیت خود می‌شمارند، افزود: ما نسبت به حسن نیت و دوستی برادران عراقی و کرد خود اطمینان داریم، اما با توجه به کینه‌ورزی دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران، انتظار داریم دولت عراق و اقلیم کردستان به طور مطلق از هرگونه سوء استفاده عناصر دشمن صهیونیستی و عناصر ضد انقلاب از خاک این منطقه علیه ایران جلوگیری به عمل آورند.

رئیس جمهور ضمن قدردانی از اقدامات دولت عراق و نیز اقلیم کردستان در اجرای مفاد توافقنامه امنیتی فیمابین، بر اجرای کامل و دقیق این توافق تاکید و تصریح کرد: خلع سلاح کامل و عدم حضور عناصر ضد انقلاب در خاک عراق یک ضرورت است.

رئیسی همچنین تاکید کرد: ایران مانعی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی و مراودات تجاری با اقلیم کردستان ندارد. ما مرز‌های طولانی میان دو طرف را فرصتی ارزشمند برای ارتقای سطح روابط می‌دانیم، اما امنیت اساس و بستر ضروری هر نوع همکاری و گسترش تعاملات است.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه نباید اجازه دهیم عناصر معاند و بدخواهان روابط دوستانه و صمیمی طرفین اخلالی در مسیر گسترش همکاری‌های فیمابین ایجاد کنند، اظهار داشت: نگاه مسئولان باید فراتر از بدخواهی بیگانگان معطوف به طراحی و اجرای راهکار‌های توسعه روابط در مسیر تامین منافع متقابل میان ایران با عراق به طور عام و اقلیم کردستان به طور خاص باشد.

«نیچروان بارزانی» نیز در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از تجدید دیدار خود با رئیس جمهور کشورمان، با بیان اینکه اشتراکات دینی، تاریخی و فرهنگی، در طول سالیان متمادی همسایگی، پیوند‌هایی عمیق را میان دو طرف ایجاد کرده است، از جمهوری اسلامی ایران به عنوان دوست روز‌های سخت و کشوری که همواره در هنگام بروز مشکلات کنار عراق و اقلیم کردستان بوده است، صمیمانه قدردانی کرد.

رئیس اقلیم کردستان عراق با قدردانی از نقش شهید قاسم سلیمانی در امنیت و بقای کردستان تاکید کرد: شالوده عراق جدید و روابط امروز فیمابین برآمده از همکاری مبارک ایران و عراق است و لذا ایران برای ما صرفاً یک همسایه نیست. اگر انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نبود، معلوم نبود جنبش کرد امروز چه سرنوشتی داشت. رعایت حرمت این همکاری‌ها و تعاملات خط قرمزی است که ما هرگز از آن عبور نخواهیم کرد.

بارزانی با بیان اینکه مرز‌های ایران و اقلیم کردستان حتی در دوران کرونا نیز بسته نشد، گفت: انتظار ما از ایران آن است که همچنان برای رفع مشکلات در عراق و ساختن کشوری آباد و پیشرفته در کنار ما باشد. روابط گذشته ما افتخارآمیز است و تلاش ما بر این است که آینده‌ای درخشان و بهتر از گذشته بسازیم.

رئیس اقلیم کردستان تصریح کرد: هیچ عقل سلیمی اجازه نمی‌دهد ما روابط با کشوری قدرتمند و دوست را به همکاری با رژیمی که امروز در بدترین موقعیت خود قرار دارد، ترجیح دهیم. رئیس اقلیم کردستان عراق همچنین بر پایبندی بر اجرای کامل توافق امنیتی ایران و عراق تاکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یهودیان پرچم اسرائیل را وسط آمریکا پاره کردند+ فیلم
  • نتانیاهو: نابودی حماس نزدیک است
  • رئیسی: از سوء استفاده صهیونیست‌ها علیه ایران جلوگیری کنید/ بارزانی: حرمت کمک‌های ایران را نگه می‌داریم
  • معترضان صهیونیست تظاهرات سکوت برگزار کردند
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • زوال اسرائیل در اندیشه امام و رهبر انقلاب
  • «نابودی حماس»، رویای بر باد رفته صهیونیست‌ها
  • پاسخ کوبنده دبیرکل جنبش "ابتکار ملی فلسطین" به جانبداری مجری بی‌بی‌سی در دفاع از اسرائیل (فیلم)
  • اسرائیل حومه «ناقوره» را بمباران کرد